Hermitage Massages

“STALIN” MASSAGE

Jozef Stalin was van 1928 tot zijn dood in 1953 communistisch dictator van de Sovjet-Unie. Privé toonde Stalin zich een ‘man van staal’ en liet hij zich kennen als een hardvochtig en wreed persoon. Vandaar de, na uitgebreid gebaden te hebben, stevige en harde “Stalin” lichaamsmassage.

With compliments of Hermitage: Bloody Mary en kaviaar

1 dame60 min.140,00 €

“LADA-KALINA” MASSAGE

Bij deze vorm van massage kunt u dubbel genieten met onze duo massage! Er wordt een “sensueel & erotisch spel” bedreven door twee dames die enkel oog hebben voor elkaar … en voor u! De massage wordt vergezeld van een heerlijke theecermonie.

2 dames45 min.250,00 €

“BACK TO SIBERIA” MASSAGE

Siberië heeft een extreem klimaat, met zeer strenge winters en warme zomers. Het verschil tussen de laagste en hoogste temperatuur ooit gemeten bedraagt meer dan 100°C! Hoe ervaart u dit tijdens een zalige massage?

Je ganse lichaam wordt gemasseerd met warme vloeibare natuurlijke honing. De honing wordt door zachte sensuele bewegingen aangebracht en wordt makkelijk door de huid opgenomen. Nadien wordt u verwend met ons geheime “ijs” wapen!

1 dame45 min.145,00 €

“KATJOESHA” MASSAGE

Bamboe massage (specialiteit van Alexandra) is massagetechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van aromatherapie en bamboe stokken. Deze bamboe stokken werken als verlengstuk van de handen, voorarmen en ellebogen en versterken hierdoor de uitgevoerde handelingen.

With compliments of Hermitage: 1 glaasje cava

1 dame45 min.120,00 €

“PARTY LIKE A RUSSIAN” MASSAGE

“Party Like A Russian” gaat over feesten als Russen. En ik kan je verzekeren, de Russen kunnen een onwijs goed feestje bouwen. U wordt gewassen volgens het “baden van het rode paard” ritueel waarna u getrakteerd wordt op een kruidenstempelmassage.

With compliments of Hermitage: vodka, blinis en kaviaar

1 dame60 min.150,00 €
2 dames60 min.300,00 €
3 dames60 min.450,00 €

“FROM RUSSIA WITH LOVE” MASSAGE

Geniet van een ontspannende massage waarbij de huid eerst wordt gezuiverd met een heerlijk ruikende scrub. Na de behandeling kan u een douche nemen om de resterende producten af te spoelen om daarna met volle teugen te genieten van de Body-to-Body massage. De masseuse zal de olie rijkelijk over uw en haar eigen lichaam laten lopen en laat u daarna kennismaken met de techniek van een zeer sensuele en ritmische Body-to-Body Massage (inclusief gelaatsmassage).

1 dame1u 30 min180,00 €

“WAR & PEACE” MASSAGE

Deze erotische massage wordt vergezeld van een uniek rollenspel waarbij geen enkel hoogtepunt uit de weg gegaan wordt!

With compliments of Hermitage: Champagne.

Speel een potje schaak tegen ons. zorg dat je wint! Zo krijg je een onvergetelijke massage gratis van ons!

1 dame1 uurVanaf 170,00 €

“BLACK RUSSIAN” MASSAGE

De meest zoete vorm van massage in ons aanbod. Het ultieme genot. Je geniet niet alleen van de overheerlijke Body-to-Body massage, maar ook van de weldoende warmte en van de prikkelende zoete geur van koffie en gesmolten chocolade. Het unieke effect van de hot chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige, weldadige eigenschappen van chocolade. De huid wordt rijkelijk behandeld met aardbeien en slagroom. Reservatie verplicht

With compliments of Hermitage: Warme chocolade melk

1 dame1 uur150,00 €

“TSAAR” MASSAGE

Massage met een gesprekstherapie over Poetin. Ontdek alle facetten van deze charismatische wereldleider en geniet ondertussen van een “Stolichny” massage (specialiteit van Katharina)

With compliments of Hermitage: vodka, blinis en kaviaar

1 dame90 min.180,00 €
1 dame120 min.220,00 €

“NAPOLEON” MASSAGE

Bij de erotische Napoleon massage start de erotische massage met een prikkelende Body-to-Body massage. Vervolgens wordt er speciale aandacht besteed aan uw erogene zones, waarbij bij extra aandacht wordt gegeven aan uw penis, uw anus en uw prostaat. Beroering van de prostaat kan een hevige seksuele spanning veroorzaken die resulteert in een diep en intens genot.

1 dame60 min.140,00 €
2 dames60 min.260,00 €

“SAMOVAR” MASSAGE

Je krijgt uitleg, nuttige info en tips tijdens de gehele massage. Je krijgt ook info over anatomie, erogene zone van de man en vrouw. Tevens ontdekken wij de basisplaatsen die belangrijk zijn voor het lichaam te prikkelen. Deze massage is ook bedoeld om koppels dichter bij elkaar te brengen en hun relatie terug op een hoger niveau te tillen. Je seksleven krijgt een boost. Deze massage is geschikt voor alleenstaanden maar ook voor koppels.

1 dame1 u 30 min.180,00 €